Άρθρα

Χειροποίητες Δημιουργίες λήιον για #Μπομπονιέρες Γάμου και Βάπτισης - 100% Eco Friendly!

Η ζωή μας είναι ένα όμορφο ταξίδι που χαρακτηρίζεται από σημαντικά ορόσημα και λίγα γεγονότα έχουν τόσο συναισθηματική αξία όσο οι γάμοι και οι βαπτίσεις. Δεν είναι μόνο μια γιορτή αγάπης και πίστης, αλλά και μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη σε όσους μοιράζονται μαζί μας αυτές τις χαρούμενες στιγμές. Ο καλύτερος  τρόπος για να εκφράσετε την εκτίμηση σας είναι μέσα από ιδιαίτερες #μπομπονιέρες.

Για τις μπομπονιέρες σας μπορείτε να επιλέξτε διακοσμητικά ή και χρηστικά αντικείμενα ή να επιλέξετε θέματα από τη φύση, πάντα εναρμονισμένα με το concept, το στυλ και τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης σας αλλά και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Τα ζευγάρια για το γάμο τους συνήθως επιλέγουν για μπομπονιέρες, χειροποίητες δημιουργίες σε κλασσικό λευκό χρώμα, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά που έχει μία ιδιαίτερη σημασία για αυτούς και ταιριάζει στο concept του γάμου. Bijou Box, wax Bars, Heart Trinket Dish, Rosie Bijou Box και άλλες πολλές πρωτότυπες ιδέες χειροποίητων Διακοσμητικών λήιον που μπορείτε να γεμίσετε με κουφέτα ή να τα διακοσμήστε με κορδέλες δημιουργώντας μία κομψή μπομπονιέρα γάμου!

Η βάπτιση ενός μωρού, με όλη την αθωότητα που την χαρακτηρίζει, μπορεί να έχει παιχνιδιάρική διάθεση και χρώμα ενώ ταυτόχρονα να αντανακλά τον συμβολισμό της πίστης και της τελετής. Ζωάκια, Λουλουδάκια, καρδούλες, πεταλουδίτσες και πολλές χαριτωμένες ιδέες λήιον για χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης σε ότι χρώμα ταιριάζει στο concept της βάπτισης σας.

Σε κάθε περίσταση, όποια και αν είναι η επιλογή σας, η μπομπονιέρα αποτελεί ένα ευχαριστήριο συμβολικό δώρο, για όσους παρευρίσκονται και ένα αναπόσπαστο στοιχείο αυτής της χαρούμενης στιγμής.

Με την περιβαλλοντική συνείδηση να αυξάνεται, οι φιλικές προς το περιβάλλον μπομπονιέρες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Στο εργαστήρι λήιον δημιουργούμε μοναδικά αντικείμενα, πρωτότυπες ιδέες - 100% χειροποίητα & 100% Eco Friendly - ιδανικά για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και σίγουρα θα τις κρατήσουν ως ενθύμιο μιας τόσο ξεχωριστής μέρας! 

 

NEWSLETTER: Ας κρατήσουμε επαφή

Μην χάνετε χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, απολαύστε παραγγελίες με ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μας και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΗ

 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
Copyright © 2024 Lieon.
FacebookYouTubeInstagram
Designed by thinkBAG.