Decoration

BLACK is BACK και αποτελεί το νέο #XmasTrend! copy

Φέτος τα #Χριστούγεννα το λήιον σάς προτείνει να γίνετε πιο τολμηροί και ίσως λίγο πιο μυστηριώδεις. Αποκτήστε την πολυτέλεια και την κομψότητα που εκπέμπει το μαύρο και εντυπωσιάστε με μαύρες πινελιές διακόσμησης, ακόμα και αν είστε λάτρεις των «παραδοσιακών Χριστουγέννων». 
 
Το μαύρο χρώμα στη διακόσμηση είναι η πιο σύγχρονη τάση που επέστρεψε για να μείνει! 
 
Έρευνες σχετικά με το μαύρο χρώμα στη διακόσμηση σπιτιού αναφέρουν ότι το 54% των Αμερικανών θεωρεί πως το μαύρο προσδίδει ενέργεια στο σπίτι τους και το 64% ότι είναι πολύ τολμηρό και μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα μυστηριώδες και κλασσικό! 
 
Το μαύρο ως χρώμα συνδέεται άρρητα με την κομψότητα στη μόδα, καθώς τα περισσότερα ανδρικά και γυναικεία επίσημα ενδύματα είναι… μαύρα! Με την πολυτέλεια στα αυτοκίνητα, με τη μοναδικότητα, όταν πρόκειται για άνθη όπως η μαύρη τουλίπα, ενώ στη μαγειρική η μαύρη τρούφα αποτελεί το βασιλιά της υψηλής μαγειρικής….
 
Ποιος μπορεί λοιπόν να αποκλείσει το μαύρο χρώμα από τη διακόσμηση του χώρου μας; Ειδικά όταν αυτό προσδίδει αξία και υψηλή αισθητική και μπορεί να αναδείξει ακόμη και τις πιο λεπτές αποχρώσεις των άλλων χρωμάτων.
 
Εν όψη των εορτών, λοιπόν, στο εργαστήρι λήιον, επιλέξαμε να απογειώσουμε τη φετινή σας Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ΜΑΥΡΟ χρώμα σε όλες τις δυνατές υφές (Smooth Touch & Rough Stone) και τεχνικές (Black Terrazzo με λευκά chips) συνδυάζοντας έτσι το μοντέρνο με το elegant, το κλασικό με το minimal.
 
Και εντέλει δημιουργήσαμε - 100% χειροποίητα & 100% Eco Friendly - πολλά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά όπως ελαφάκια, αστέρια, κ.α. γιορτινούς Δίσκους, Γούρια για καλή τύχη τη Νέα χρονιά, Αρωματικά Κεριά και πολλές ιδέες για Δώρα για τους αγαπημένους σας με έναν μοναδικό σκοπό:
 
Να «φωτίσουμε» τα Χριστούγεννα σάς με το απόλυτο χρώμα, το μαύρο!
 
 

NEWSLETTER: Ας κρατήσουμε επαφή

Μην χάνετε χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, απολαύστε παραγγελίες με ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μας και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΗ

 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
Copyright © 2024 Lieon.
FacebookYouTubeInstagram
Designed by thinkBAG.