Συμβουλές Λήιον

Φθινόπωρο… η αγαπημένη εποχή της ανανέωσης!

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά επιτέλους έφτασε η αγαπημένη μας εποχή του Φθινοπώρου. Μετά από ένα μακρύ και κουραστικό καλοκαίρι, υποδεχόμαστε την εποχή της ανανέωσης και όταν μιλάμε για ανανέωση, μιλάμε πρώτα για τη διακόσμηση και έπειτα για την αναπόφευκτη ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας!
 
Συρτάρια και ντουλάπες αδειάζουν και καθαρίζονται σχολαστικά… και αρωματίζονται φυσικά, με τα φυτικά αρωματικά χώρου που δημιουργούμε στο λήιον!
 
Τα υπέροχα αρώματα και η αίσθηση φρεσκάδας που αναδύεται από τα συρτάρια μας, κάθε φορά που τα ανοίγουμε, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους αλλά εδώ, στο εργαστήρι λήιον επιλέξαμε τους πιο φυσικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον!
 
1. Wax Bars
 
Οι μπάρες κεριού είναι χειροποίητες από στερεό κερί σόγιας, 100% φυτικό και διακοσμημένες με βοτανικά στοιχεία. Η κορδέλα σας επιτρέπει να κρεμάσετε τη μπάρα στη ντουλάπα σας ή απλά να την τοποθετήσετε μέσα στα συρτάρια σας.
Επιλέξτε ανάμεσα σε υπέροχα αρώματά αυτά που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας ταιριάζουν περισσότερο. 

* Σας θυμίζουμε πως οι μπάρες κεριού είναι κατασκευασμένες από 100% κερί σόγιας, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά τις μυρωδιές, (π.χ. της υγρασίας). Οι αρωματικές μπάρες είναι ιδανικές για μικρούς κλειστούς χώρους και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όταν είναι τοποθετημένες σε επίπεδη θέση (Flat) αλλά μπορείτε και να τις κρεμάσετε στο πόμολο του δωματίου σας… 

2. Αρωματικές Πετρούλες 

Οι αρωματικές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς έχουν κατασκευαστεί για να αρωματίσουν αλλά και να διακοσμήσουν το χώρο σας! Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε συρτάρια και ντουλάπες ή να τις αφήσετε σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε να αρωματίσετε.

Με 15 μοναδικά αρώματα που διαρκούν μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Οι πετρούλες είναι φτιαγμένες από λευκή σκόνη πορσελάνης, και το άρωμα τους διαρκεί πραγματικά πολύ! 

3. Linen & Room Spray

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος αρωματισμού χώρων με 100% φυσικά συστατικά, και αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας. Τα αρωματικά spray διαρκούν πολύ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς φόβο στα λευκά είδη! Εσείς επιλέγετε απλά το άρωμα που σας αρέσει και το απολαμβάνεται καθημερινά…

Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε τα αρωματικά χώρου λήιον θα σας εκπλήξουν με την ποικιλία αρωμάτων, τη μεγάλη διάρκειά τους και τα 100% φυσικά υλικά!
 
 

NEWSLETTER: Ας κρατήσουμε επαφή

Μην χάνετε χρόνο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, απολαύστε παραγγελίες με ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μας και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΗ

 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
 Lieon
Copyright © 2024 Lieon.
FacebookYouTubeInstagram
Designed by thinkBAG.